IMG_0057.jpg
IMG_0232.jpg
IMG_0226.jpg
IMG_0046.jpg
De machine wordt compleet geleverd met wielstel, hijshaak, urenteller, noodstop, dubbele H3LED-verlichting en sneldraaiers voor bladverstelling.
De 4-spaaksmachine is uitermate geschikt voor voorwerken (met schijf) en afwerken. De optionele 5-spaaksmachine is de perfecte afwerkingsmachine.  Beide machines zijn uitermate bruikbaar voor niet al te grote vloeren.  
Het kader bestaat uit een gegalvaniseerd gelast stalen buizenframe. Het heeft een minimale torsie en is uitgevoerd met een direct stuurmechaniek in heavy-duty lagerblokken. Het kader is uitgevoerd met spelingcompensatie en heeft een beperkt aantal smeerpunten.
Beide machines zijn uitgevoerd met permanent afgedichte aandrijfkruizen voor langdurig storingsvrij gebruik. Extra zware armen zorgen voor een vlakkere vloerafwerking. Voor controle van de afdichting zijn extra smeernippels gemonteerd.
De werkafstand tot de wand bedraagt slechts 15 mm. De machines worden geleverd met 4-arms- of, optioneel, 5-armskruizen.
Beide machines zijn standaard uitgevoerd met een 22pk Honda-motor met electrostart. In optie kan de machine uitgerust worden met de nieuwste iGX800 Honda motor. De motor kent een zeer lage emissie en verbruikt slechts 4,5 liter per uur bij volle belasting en heeft een vermogen van 26pk. Zo kan enorm op kosten worden bespaard. Voor werken in gesloten ruimtes is een uitvoering met katalysator mogelijk.
Heeft u speciale wensen voor uw machine? Hierover overleggen wij graag met u.BM952
Complete machines voor een perfecte afwerking

IMG_0216.jpg