Deze 6-spaaksmachine wordt compleet geleverd met wielstel, hijshaak, urenteller, noodstop, dubbele H3LED-verlichting en sneldraaiers voor bladverstelling.
De machine kent een zeer hoge stabiliteit en is uitermate geschikt voor grote vloeren.
Om de transportbreedte te beperken heeft hij overlappende bladen. Zijn hoge toerental zorgt voor een snelle finishing.

Het kader bestaat uit een gegalvaniseerd gelast stalen buizenframe. Het heeft een minimale torsie en een direct stuurmechaniek in heavy-duty lagerblokken. Het kader is uitgevoerd met spelingcompensatie en heeft een beperkt aantal smeerpunten. De machine is uitgevoerd met permanent afgedichte aandrijfkruizen voor langdurig storingsvrij en onderhoudsvriendelijk gebruik. Extra zware armen zorgen voor een vlakkere vloerafwerking. Voor controle van de afdichting zijn extra smeernippels gemonteerd.

De werkafstand tot de wand bedraagt slechts 15 mm. De machine kan alleen worden uitgevoerd met 6-armskruizen. Het gebruik van schijven is niet mogelijk.

De 37 pk motor van Briggs & Stratton garandeert een beperkte emissie en een laag brandstofverbruik, zelfs bij volle belasting. Dit betekent dat enorm op kosten kan worden bespaard.Voor werken in gesloten ruimtes is een uitvoering met katalysator mogelijk.
Heeft u speciale wensen voor uw machine? Hierover overleggen wij graag met u.BM1402VA6MM
Onvermoeibare partner voor topprestaties

IMG_0240.jpg
IMG_0046.jpg
IMG_0250.jpg
IMG_0057.jpg
IMG_0256.jpg