top of page
Ride-on double power trowel dubbele vlindermachine poliermachine
Ride-on double power trowel dubbele vlindermachine poliermachine
Ride-on double power trowel dubbele vlindermachine poliermachine

De BM952S is onze instapper dubbele 95 ride-on-poliermachine. De machine is uitgevoerd met de Honda GX690 motor in combinatie met onze op maat gemaakte  en onderhoudsvrije B-mac V81 tandwielkasten. Of u nu de voorkeur geeft aan 4-armige kruisen of de optionele 5-armige kruisen, de aandrijflijn van de machine brengt veel vermogen en koppel naar de vloer.

U kunt de machine gebruiken voor afwerking, maar ook met combimessen, voorwerkmessen of schuurschijven, de keuze is aan u.

Het open chassis geeft de bestuurder optimaal zicht op de vloer en op de kruizen. De extra grote quick-pitch handgrepen zorgen voor een snelle en soepele instelling van de bladen. Dankzij ons performant stuurmechanisme kan de bestuurder de machine met minimale inspanning en hoge precisie sturen en positioneren.

Om het gebruiksgemak te maximaliseren, is de machine standaard uitgerust met een comfortstoel, 2 LED-lampen vooraan, een set wielen, centrale hijshaak en hefriem, noodstop, urenteller en uitlaatkatalysator.

 

Bovenop het uiterst hoge gebruiksgemak, staan ​​de B-mac machines bekend om hun extreme sterkte en robuustheid. We gebruiken eersteklas componenten en de beste kwaliteit Europees staal. Onze chassis en onderdelen zijn thermisch verzinkt of verchroomd, wat de meest duurzame corrosiebescherming biedt.

 

De kruisen zijn gemaakt van nodulair gietijzer en de armen zijn gemaakt van Hexagon 32 mm hogesterkte staal. De armen bedekken de bladen voor 100%, waardoor bladflexie wordt voorkomen en een superplatte afwerking wordt gegarandeerd. Er is geen kruis zoals een B-mac-kruis

Door de hoge stijfheid van het chassis en de besturing kan de machinist binnen 15 mm van elk obstakel werken.BM952S
 

Ride-on double power trowel dubbele vlindermachine poliermachine
bottom of page