top of page

De XT is de heavy duty en extreem krachtige versie van de BM60400 met behoud van een lichtgewicht karakter.

Deze handmachine is uitermate geschikt voor het afwerken van prefab constructies zoals wanden, vloeren, trappen of andere in alle omstandigheden.

Tijdens de ontwikkeling van deze machine hebben we ons gericht op prestaties en duurzaamheid. De machine is voorzien van een RVS motor die tot 1200W levert. Dankzij een slimme maar lichtgewicht constructie zijn alle kritische componenten goed beschermd. Het stuur heeft een dubbele buisconfiguratie en een stevige grip, wat de regiditeit verhoogt en de bestuurder maximale controle geeft. Een extra handgreep verbetert de wendbaarheid bij het verplaatsen van de machine van de ene opdracht naar de andere. De machine wordt aangedreven door perslucht. De Mannesmann motor levert een extreem hoog vermogen en koppel in een lichtgewicht pakket. De machine wordt door middel van een flexibele slang aangesloten op het centrale persluchtnetwerk. Met de handgreep – ventiel kan de operator de machine met uiterste precisie en gemak bedienen en besturen.

De machine heeft een aluminium adapter flens. Op deze flens kunt u allerlei poly etheleen of stalen schijven monteren. De schijven hebben een diameter van 450 mm tot 700 mm. Er is zelfs een optie om poliermessen te monteren.

Zoals gezegd kunt u kiezen tussen PE-schijven en stalen schijven. Hoewel PE-schijven langer meegaan, maakt het gebruik van stalen schijven die sneller slijten het eindresultaat aantrekkelijker.

Elke machine wordt geleverd met een gratis stalen schijf. Schijven zijn verkrijgbaar in de maten 450 mm, 520 mm, 600 mm, 650 mm en 700 mm.

Afhankelijk van de breedte van de werktafel kan gekozen worden voor een lange steel (werkafstand tot 250cm) of een korte steel (werkafstand tot 120cm).

Airmachine prefab concrete walls plates luchtmachineBM60400XT
 

Airmachine prefab concrete walls plates luchtmachine
Airmachine prefab concrete walls plates luchtmachine
bottom of page