top of page

De BM601BA is onze batterij-aangedreven kantenmachine in de B-mac-reeks, met een netto werkbereik van 60 cm. Het verschil in diameter van de vrij roterende stootring en het roterende kruis is extreem klein, waardoor de operator op minder dan 2 mm van de rand kan werken.

De AC 48V elektromotor levert maar liefst 1700W bij 2300rpm. Via de onderhoudsvrije coaxiale reductor wordt het vermogen en 300 Nm koppel overgebracht naar het kruis. Deze extreem krachtige aandrijflijn heeft een efficiëntie van 96%. De verwisselbare 48V-35Ah Cellpower Cyclic Lithium heavy duty batterij zorgt voor 1 uur gebruiksduur onder maximale belasting. Met een set van 2 accu's in combinatie met onze heavy duty lader heb je een totale gebruiksduur van +/- 6 uur. Alle kritische elektrische componenten zijn veilig opgeborgen in een IP67-behuizing. Er zijn geen kwetsbare elektronische componenten op de stuurhendel.

Elke B-mac kantenmachine is uitgerust met de sterkste kruismontage in de industrie. Het kruis is gemaakt van nodulair gietijzer en de armen zijn gemaakt van hoge sterke staal Hexagon 24 mm. De armen bedekken de messen 100%, zodoende blijven de messen altijd vlak en zorgen ze voor een super vlakke afwerking. Er is geen kruis zoals een B-mac-kruis.

De vrij roterende stootring heeft een Poly Urethean beschermriem. Deze riem laat geen sporen na op muren of andere obstakels.

 

De BM601BA kan worden geleverd met een 4-armig kruis of met een 6-armig kruis. In beide configuraties wordt de machine standaard geleverd met een schijf. Ook de hijshaak, met dubbele functie, wordt standaard bij de machine geleverd.

De BM601 is voorzien van een opklapbaar stuur en extra handgreep aan de voorzijde.BM601BA
 

IMG_5728.jpg
IMG_5742.jpg
IMG_5750.jpg
IMG_5748.jpg
bottom of page