top of page
IMG_0006.jpg
Perfecte afwerking, weinig onderhoud

De machine wordt compleet geleverd met wielstel, hijshaak, urenteller, noodstop, dubbele H3-LEDverlichting en sneldraaiers voor bladverstelling.
Hij kan worden geleverd met 4-arms-, 5-arms- of 6-armskruizen. 
De 4- en de 5-spaaks uitvoering is zeer geschikt voor voorwerken (met schijf) en afwerken. De 6-spaaksmachine is door de sneldraaiende V-snaarschijf zeer geschikt voor afwerking.

De machines kunnen probleemloos vloeren van 500 m2 tot > 1000 m2 aan. Het hoge toerental zorgt voor een snelle finishing.

Het kader bestaat uit een gegalvaniseerd gelast stalen buizenframe. Het heeft een minimale torsie en een direct stuurmechaniek in heavy-duty lagerblokken. Het kader is uitgevoerd met spelingcompensatie en heeft een beperkt aantal smeerpunten.


De machine is uitgevoerd met permanent afgedichte aandrijfkruizen voor langdurig storingsvrij en onderhoudsvriendelijk gebruik. Extra zware armen zorgen voor een vlakkere vloerafwerking. Voor controle van de afdichting zijn extra smeernippels gemonteerd.
Werkafstand tot de wand: slechts 15 mm.

De moderne 37 pk motor van Briggs & Stratton garandeert een beperkte emissie en een laag brandstofverbruik, zelfs bij volle belasting. Dit betekent dat enorm op kosten kan worden bespaard. Voor werken in gesloten ruimtes is een uitvoering metkatalysator mogelijk.

Heeft u speciale wensen voor uw machine? Hierover overleggen wij graag met u.
 
IMG_0030.jpg
IMG_0046.jpgBM1202

IMG_0040.jpg
IMG_0057.jpg
bottom of page