top of page

De BM1202SH is gebaseerd op de bekende BM1202S machine, maar in plaats van een mechanische besturing heeft de BM1202SH een hydraulisch gestuurde besturing. Met andere woorden, de machinist bedient de machine met de top van zijn vingers, waardoor de machinist urenlang met de machine kan rijden zonder fysieke vermoeidheid. Daarom is deze machine geliefd bij alle industriële aannemers die onder alle omstandigheden grote vloeren leveren.

In het onwaarschijnlijke geval van een storing in het hydraulisch systeem (bijvoorbeeld een slangbreuk), blijven de meeste hydraulisch gestuurde machines op de vloer gestrand. Niet met een B-mac! Onze machine heeft het mechanische stuurmechanisme behouden. Hierdoor kan de bestuurder de bijgeleverde stuurhendels eenvoudig en snel op de machine monteren en de machine besturen als een conventionele mechanische machine. Deze unieke functie zorgt ervoor dat u altijd de klus kunt klaren, wat er ook gebeurt.

 

Deze dubbele 120 ride-on-poliermachine wordt geleverd met een “punch”. De Vanguard 37Pk motor in combinatie met onze op maat gemaakte en onderhoudsvrije B-mac V100 versnellingsbakken, geeft de machine ongeëvenaarde prestaties. Wanneer de machine uitsluitend wordt gebruikt voor het werken met schuurschijven, is de uitvoering met 2x4-armige kruisen de beste keuze. Als zowel afwerken als werken met schuurschijven je voorkeur hebben, dan is de beste keuze de versie met 2 x 5-armige kruisen. Als u van plan bent de machine alleen voor afwerking te gebruiken, adviseren wij u de versie met 2 x 6-armige kruisen en voor de High Speed-optie te gaan. Deze optie brengt de rotatiesnelheid van de kruisen op maximaal 177rpm.

 

De kruisen zijn gemaakt van nodulair gietijzer en de armen zijn gemaakt van zeer sterk Hexagon 32 mm staal. De armen bedekken de bladen voor 75%, waardoor bladflexie wordt voorkomen en een superplatte afwerking wordt gegarandeerd. Er is geen kruis zoals een B-mac-kruis

 

Standaard kenmerken:

  • Open chassis = goed zicht

  • Oversized quick-pitch handwiel = snelle en soepele pitch-aanpassing

  • Performance stuurmechanisme = zeer nauwkeurig sturen met weinig inspanning

  • Gegalvaniseerd chassis en verchroomde onderdelen = hoge corrosieweerstand

  • Sterkste kruisen in de branche = ultra vlakke vloer en hoge afwerking

  • 2 hoogwaardige LED-werklampen

  • Uitlaatkatalysator

  • Transportwielset

 BM1202SH
 

Ride-on double hydraulic power trowel dubbele 120 hydraulische vlindermachine poliermachine
Ride-on double hydraulic power trowel dubbele 120 hydraulische vlindermachine poliermachine
Ride-on double hydraulic power trowel dubbele 120 hydraulische vlindermachine poliermachine
Ride-on double hydraulic power trowel dubbele 120 hydraulische vlindermachine poliermachine
bottom of page