Image menu
BM955-2-S

Complete machines voor een perfecte afwerking

Deze machine wordt zeer compleet geleverd met wielstel, -hijshaak, urenteller, noodstop, dubbele H3-verlichting en sneldraaiers voor bladverstelling. De 4-spaaksmachine is uitermate geschikt voor voorwerken (met schijf) en afwerken. De optionele 5-spaaksmachine is de perfecte afwerkingsmachine. De machine is uitermate bruikbaar voor niet al te grote vloeren.

Het kader bestaat uit een gegalvaniseerd gelast stalen buizenframe. Het heeft een minimale torsie en is uitgevoerd met een direct stuurmechaniek in heavy-duty lagerblokken. Het kader is uitgevoerd met spelingcompensatie en heeft een beperkt aantal smeerpunten.

De machine is uitgevoerd met permanent afgedichte aandrijfkruizen voor langdurig storingsvrij gebruik. Extra zware armen zorgen voor een vlakkere vloerafwerking. Voor controle van de afdichting zijn extra smeernippels gemonteerd. De werkafstand tot de wand bedraagt slechts 15 mm. De machine wordt geleverd met 4-arms- of, optioneel, 5-armskruizen.

De machine is uitgevoerd met de nieuwste Honda-motor met electrostart. De motor kent een zeer lage emissie en verbruikt slechts 4,5 liter per uur bij volle belasting. Zo kan enorm op kosten worden bespaard. Voor werken in gesloten ruimtes is een uitvoering met katalysator mogelijk. Heeft u speciale wensen voor uw machine? Hierover overleggen wij graag met u.

SpecificatiesBM 955-2-S
Motor Honda GX690
Vermogen 48 NM
Werkbreedte 2 x 95 cm
Armen/messen 2 x 4 spaaks, 14”
Gewicht 340 kg (excl. wielstel)
Toerental 140 omw/minuut
Eindreductie 01:27
Brandstof Loodvrije benzine
Koppeling Centrifugaal
Aandrijving 3 x V-riemen, cardan
Afmetingen L2075 x B1000 x H1410 mm
Tankinhoud 12 liter
Armen Afgedicht, extra lange armen
Opties 5-spaaks
BM-900-2-S-01-GR.jpg BM-900-2-S-02-GR.jpg BM-900-2-S-03-GR.jpg